Min blogglista

2 december 2011

Härlig helg!!

Ser fram emot en varm, härlig helg omgiven av kära!!
Mat, skratt, barn, kaffe, småprat, disk, vin, skitprat, presenter, sällskapsspel osv.
Efter en sån här helg med massa möten är man allt annat än utvilad när måndagen kommer men så fulltankad med glädje så man klarar veckan på det.
Vi börjar eftermiddagen med "tjejträff".
Underbara A som jag träffade på nätet 2001 när vi båda gick med våra största döttrar i magen.  Det visade síg att vi bodde i samma stad och har varit vänner som delat både mammaledigheter, vinflaskor och restaurangnotor sen dess.

Nästa stopp blir hos P, mannens barndomsvän som blev en bra vän till mig under gymnasieåren  Han och hans dotter har mer eller mindre varit en del av vår familj under många år och när han träffade sin V har vi fortsatt att umgås tillsammns med våra fem döttrar och nu sist deras nytillskott prins W.

Imorgon stoppar vi in svåger och storkusin på en kopp och lite firande av stora T. Träffas allt för sällan trots att det bara är några kilometer mellan oss så det ska bli härligt att rå om dom en stund.

Sen är det dags för nästa storfamilj och nyaste tillskottet i skaran av vänner.
Stora T:s klasskamrat och hennes systrar och föräldrar. Vi hittade nog varandra främst som nyblivna husvagnsägare och nu under den mörka tiden blir det mycket fika och varje tillfälle till festligheter tas till vara på.  I morgon tex firar vi att det är endast 148 dagar kvar tills campingsäsongen drar igång igen!!
Under sommaren drar vi ofta upp vagnen till "deras" camping där de har säsongsplats och njuuuuter av livet.
Barnen har så kul tillsammans och vi bara har semester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar